Florin Răduță a câștigat „X Factor 2015”

0

Florin Răduţă, unul dintre puştii antrenaţi de Ştefan Bănică, a fost votat de public CÂŞTIGĂTOR X FACTOR 2015. El s-a duelat în „finala finalei” cu colega sa de grupă, Xenia Chitoroagă, însă a reuşit să obţină mai multe voturi din partea publicului telespectator. În FINALA X FACTOR au mai participat Bravissimo şi B52, grupurile antrenate de Horia Brenciu, dar acestea au ieşit din concurs după prima parte a galei finale, în urma voturilor publicului.

Florin Răduţă şi Xenia au fost concureţii care au intrat la duel pentru marele premiu, în marea finală, pentru marele premiu. Bravissimo a părăsit competiţia, la fel şi B52.

Nu a avut nicio oră de canto în spate atunci când a venit la preselecţiile X Factor, dar asta nu l-a împiedicat să ajungă până în Marea Finală X Factor. Florin Răduţă a trăit emoţii unice pe scenă, alături de Ştefan Bănică, într-un duet memorabil.

Mentorul şi elevul şi-au unit talentul şi au încântat publicul cu o interpretare emoţionantă. Iată un moment aşa cum doar Răduţă şi Ştefan Bănică pot face. VEZI VIDEO AICI

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.