A murit cântăreața Natalie Cole!

0

Cântăreaţa Natalie Cole, fiica legendei jazzului Nat „King” Cole, a murit la vârsta de 65 de ani.

Vestea trista a fost anuntata de reprezentantul ei, Maureen O’Connor, care nu a oferit nicio informatie despre modul sau locul in care a murit artista, relateaza FOX News.

Cele mai cunoscute albume ale artistei sunt „Everlasting” şi „Unforgettable…With Love”, care include o piesă în duet cu tatăl ei, realizată cu ajutorul tehnologiei digitale.

Albumul sau „Unforgettable… With Love” din 1991 s-a vandut in 14 milioane de exemplare si a castigat sase premii Grammy. Acesta continea versiuni refacute ale unor melodii celebre ale tatalui ei.

Natalie Cole a câştigat nouă premii Grammy pe parcursul carierei sale de 30 de ani în jazz, pop şi R&B.

De-a lungul anilor, Natalie Cole s-a luptat cu dependenta de droguri si cu hepatita, care a fortat-o sa se supuna unui transplant de rinichi in mai 2009.

Natalie Cole a vorbit despre dependenţa ei de cocaină, heroină şi alcool în autobiografia pe care a publicat-o în 2000, „Angel on My Shoulder”. Artista, al cărei tată a murit de cancer pulmonar când ea avea doar 15 ani, a reuşit să scape de dependenţa de droguri cu ajutorul unui tratament de dezintoxicare, în 1980.

Mult mai cunoscutul sau parinte, Nat „King” Cole, a murit de cancer pulmonar in 1965.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.