Incendiu groaznic într-un depozit de anvelope din Medgidia

Share:

Panică, marţi-noapte, în Medgidia. Un depozit de anvelope şi un atelier de prelucrare a fierului forjat s-au făcut scrum. Halele au ars din temelii, iar flăcările înalte de câţiva metri şi fumul gros se vedeau de la kilometri depărtare. Focul ameninţa să cuprindă şi un atelier de tâmplărie, din fericire, pompierii au reuşit să îl stingă la timp.

Un depozit de anvelope şi un atelier de fier forjat au fost cuprinse de flăcări uriaşe, puţin înainte de miezul nopţii. Oamenii au sunat la 112 să ceară ajutor. Zeci de pompieri din Medgidia și Cernavodă au ajuns imediat, a fost o misiune extremă. În depozit se aflau sute de anvelope în flăcări care emanau un fum toxic.

Patru echipaje de pompieri s-au luptat cu flăcările mai bine de o oră. Au reuşit să oprească vâlvătaia care ameninţa și alte clădiri, printre care şi un atelier de tâmplărie.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili de la ce a pornit incendiul. Primele date arată că ar fi fost vorba de un scurtcircuit la sistemul electric al depozitului de anvelope. Proprietarul nu avea asigurare, iar acum va fi nevoit să scoată bani din buzunar ca să acopere pagubele uriaşe.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.