Vânzarea albumelor lui David Bowie a „explodat” după moartea sa

0

Albumele din discografia cântărețului britanic David Bowie, care a murit luni la 69 de ani victimă a unui cancer, s-au plasat în topul 100 pe pagina de vânzare de muzică online a companiei Apple iTunes, relatează EFE.

La câteva ore de la aflarea veștii despre decesul legendarului cântăreț pop, albumul său ‘Best of Bowie’ reușea sa o detroneze pe Adele cu noua sa producție discografică „25”, a informat marți ziarul New York Post.

De asemenea, al cincilea album al artistului, ‘The Rise and Fall of Ziggy Stardust’, s-a clasat pe locul 3 al vânzărilor, urmat de ‘Purpose’ al lui Justin Bieber, care este la rândul său urmat de un alt album al lui Bowie, ‘Hunky Dory’.

Și în topul vânzărilor de discuri, trei piese legendare ale artistului ‘Space Oddity’, ‘Changes’ și ‘Let’s Dance’ s-au clasat pe lista primelor zece cântece cel mai bine vândute. Și pe Amazon, ultimul său album ‘Blackstar’, lansat cu câteva zile înainte de moartea artistului, se află pe primul loc al vânzărilor, atât în format CD, cât și în variantă vinil.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.