Viscolul doboară zeci de copaci în Capitală

Share:
În Bucureşti, ninge viscolit de azi-noapte. Bulevardele principale sunt albe, utilajele de deszăpezire fac cu greu faţă viscolului. Zeci de copaci au căzut sub greutatea zăpezii. Unii chiar au fost scoşi din rădăcini. Pentru eventuale probleme generate de îngheţ sau ninsoare, Primăria Capitalei pune la dispoziţie numerele de dispecerat 0800.800.868 şi 021.9844.

Sute de copaci căzuţi peste maşinile parcate sau pe carosabil şi stâlpi de electricitate prăbuşiţi sub greutatea zăpezii, în Bucureşti. Se circulă greu în toată Capitala, iar maşinile de deszăpezire încearcă, încă de azi-noapte, să elibereze bulevardele principale şi străzile laterale.

Ambulanţele din Ilfov sunt escortate de maşini de deszăpezire ca să ajungă mai repede la spitale.

Pentru eventuale probleme generate de îngheţ sau ninsoare, Primăria Capitalei pune la dispoziţie numerele de dispecerat 0800.800.868 şi 021.9844.

Poliţia Capitalei recomandă „deplasarea cu autoturismele personale doar pentru situaţii de urgenţă şi utilizarea cu preponderenţă a mijloacelor de transport în comun, echiparea corespunzătoare a autovehiculelor pentru deplasarea în condiţii de iarnă, precum şi respectarea cu stricteţe a semnalelor şi recomandărilor poliţiştilor rutieri”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.