Filmul „Ilegitim”, de Adrian Sitaru, la Festivalul de la Berlin

0

Filmul „Ilegitim”, de Adrian Sitaru, a fost selectat în secțiunea „Forum” a Festivalului de la Berlin (11 – 21 februarie), se arată pe site-ul oficial al evenimentului.

Filmul lui Sitaru va avea astfel premiera mondială la Berlin. „Ilegitim” spune povestea a doi frați (Alina Grigore și Robi Urs) și iubirea lor ilegitimă, un tată medic (Adrian Titieni) și mai multe denunțuri. Familia din film este una în care limita dintre moral și legal nu a existat niciodată. Nici măcar în cazul unui avort, relatează Agerpres.

„‘Ilegitim’ este un film în care umorul și drama se îmbină într-o tragi-comedie despre iubire (conjugală, frățească, trupească), destrămare a relațiilor, despre alegeri pro sau contra viață, dar și despre cea a iubirii fizice între frați, un subiect tabu, subiect despre care se discută foarte puțin, însă există cercetări de specialitate numeroase”, declară Adrian Sitaru, citat în comunicatul producătorilor români.

Scenariul a fost scris de Alina Grigore și Adrian Sitaru, imaginea poartă semnătura lui Adrian Silișteanu și Alexandru Lorian Timoșca, montajul a fost realizat de Mircea Olteanu și Theo Lichtenberger, în timp ce de sunet s-au ocupat Ioan Filip și Dan-Ștefan Rucăreanu, producător fiind Anamaria Antoci.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.