Maria Ciobanu se retrage din activitate printr-o serie de concerte

Share:

Cântăreața de muzică populară Maria Ciobanu, „ciocârlia cântecului popular românesc” cum este supranumită, se retrage din activitate, momentul fiind marcat printr-o serie de cinci concerte care vor avea loc în luna martie, la București, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Bacău și Iași, informează un comunicat remis miercuri Agerpres.

Spectacolul denumit „Lie, Lie Ciocârlie, Rămân a voastră Marie!” face parte din programul național-cultural „Artă contra Drog 2016”.

Cu ocazia spectacolului de retragere, Maria Ciobanu va cânta împreună cu copiii — Leontina Văduva, Camelia Ciobanu, Doinița și Ionuț Dolănescu. Atmosfera de sărbătoare va fi completată de artiști precum Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Gelu Voicu, Mioara Velicu, Gheorghe Turda. Acompaniamentul va fi asigurat de orchestra „Doina Basarabiei”, conducător artistic și orchestrator Valeriu Cașcaval, un maestru al țambalului.

Spectacolele vor avea loc pe 9 martie — Craiova, 10 martie — Râmnicu Vâlcea, 12 martie — București (Sala Palatului), 14 martie — Bacău și 15 martie — Iași.

Pentru spectacolele de la București, biletele, cu prețuri cuprinse între 60 de lei și 200 de lei, se găsesc la casa de bilete de la Sala Palatului și online pe vandbilete.ro, bilete.ro, iabilet.ro, blt.ro, myticket.ro, eventim.ro, salapalatului.ro.

Maria Ciobanu este reper și simbol în cultura românească, cu o carieră strălucită de peste 60 de ani, fiind distinsă cu prestigioase premii și distincții.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.