Directoarea școlii din Dorobanțu, fotografii provocatoare

Share:

Scandalul sexual se extinde în instituţiile de învăţământ din Călăraşi. După ce directoarea şcolii din Jegălia şi-a pierdut luni postul pentru că a pozat goală, o altă profesoară dezinhibată apare în presa locală. Marilena Toma, directoarea şcolii din comuna Dorobanţu, pozează provocator pe o canapea. Şeful Inspectoratului Judeţean Călăraşi ne asigură, însă, că nu e vorba de un fenomen.

Marilena Toma, directoare şcolii din Dorobanţu, apare pe pagina de socializare îmbrăcată provocator. „Veniţi, vă rog, să vă văd la faţă! Nu dau nicio declaraţie. Da?”, a spus Marilena Toma, directoarea şcolii generale din Dorobanţu, când a fost contactată telefonic.

Luni, România TV a difuzat pictorialul sexy al Adrianei Tărtăreanu, directoarea şcolii din Jegălia. Imaginile indecente au apărut pe internet şi chiar la colegii şi la elevii directoarei. Femeia a recunoscut că ea este cea din fotografii. Directoarea a fost dată afară după ce le-a spus superiorilor că pozele indecente erau pe calculatorul de la serviciu.

„Ea, în calitate de director, a apărut în spaţiul public. Erau, într-adevăr, poze nud. I-am cerut demisia ieri şi şi-a dat-o”, a declarat Constantin Tudor, Inspector şef ISJ Călăraşi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.