„La limită”, avanpremieră pe 6 februarie, la București

0

Filmul „La limită”, de Tiberiu Rotărescu și Bogdan Alexe, va fi prezentat în avanpremieră pe 6 februarie la Palatul Național al Copiilor din Capitală, informează un comunicat transmis Agerpres.

Producția este rezultatul ediției din 2014 a proiectului „Tabăra de film”, dezvoltat de Asociația pentru Sprijinirea și Promovarea Filmului Românesc, care are ca scop descoperirea tinerelor talente.

La filmarea producției au participat 120 de tineri pasionați de teatru, dans, muzică și film, alături de Marius Bodochi, Emil Mitrache și Tudorel Filimon.
Filmările au avut loc la Moeciu de Sus, Bran, Zărnești și multe alte locuri, pe parcursul a 21 de zile, în luna iulie 2014.

„Invit iubitorii producțiilor românești de film să ni se alăture la acest eveniment deosebit, sunt emoționat că am reușit într-un timp atât de scurt să aduc, împreună cu talentații mei colegi, acest film în atenția dumneavoastră și știu cât de important va fi acesta pentru toți tinerii implicați în proiect, dar și pentru acești mari domni ai filmului românesc: Marius Bodochi, Emil Mitrache și Tudorel Filimon”, a declarat Bogdan Alexe, fondatorul proiectului „Tabăra de film” și co-regizorul producției, citat în comunicat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.