Placido Domingo, la Balul Operei din Viena

0

Sezonul carnavalurilor din Austria a ajuns joi noapte la momentul său maxim când politicieni, artiști și oameni de afaceri au valsat la Balul Operei din Viena a cărui deschidere oficială a fost făcută de celebrul tenor Placido Domingo, informează agenția DPA (Deutsche Presse-Agentur).

Participanții au sărbătorit a 60-a ediție a balului de la Opera de stat din Viena într-o imensă sală de bal decorată cu mii de flori albe, creată în sala ‘auditorium’ și pe scena prestigioasei instituții muzicale.

Tenorul Pacido Domingo a fost răsplătit cu aplauze entuziaste după ce a interpretat un duet cu soprana rusă Olga Peretyatko în timpul ceremoniei de deschidere.

Printre oaspeții balului s-au numărat actrițele americane Brooke Shields și Pamela Anderson, precum și președintele Finlandei, Sauli Niinisto împreună cu soția sa, poeta Jenni Haukio.

Dansul de deschidere a aparținut unui număr de 288 de tinere și tineri, între care se aflau fiice și fii din înalta societate austriacă, care consideră în mod tradițional că primul dans din viața lor la Balul Operei din Viena este momentul și locul potrivit pentru a-și face intrarea în viața socială, mai notează agenția DPA.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.