„25 de ore de teatru non – stop”

Festivalul „25 de ore de teatru non – stop” se află pe lista celor mai bune festivaluri din Europa, alături de Festivalul de la Avignon și Festivalul Internațional de la Edinburgh, au anunțat organizatorii printr-un comunicat transmis luni Agerpres.

„Suntem bucuroși că avem deja pentru perioada 2015 — 2016, o primă generație de evenimente culturale sub egida EFFE, care fac cinste actului artistic de calitate și aduc un impact semnificativ la nivel local, național și internațional. Festivalurile care vor avea loc sub egida EFFE reprezintă 31 de țări europene și oferă publicului o gamă variată de evenimente și activități”, declară Vincent Bodriller, director al juriului internațional EEFE, director al „Theatre Vidy” Lausanne și fost director al Festivalului de la Avignon.

Maratonul „25 de ore de teatru non — stop” se va desfășura în perioada 16 — 17 aprilie 2016, sub egida EFFE Bruxelles. Evenimentul este, începând din luna mai 2015, membru al „Europe for Festivals. Festivals for Europe” — o platformă ce reunește, ca urmare a unei jurizări internaționale, cele mai bune festivaluri din Europa. Din lista celor mai bune festivaluri din Europa fac parte evenimente din treizeci și una de țări europene, dintre care evenimente precum Festivalul de Teatru de la Avignon și Festivalul Internațional de Teatru de la Edinburgh, susțin organizatorii festivalului sibian.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.