Pesediștii nu-l vor candidat pe Vanghelie la sectorul 5

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, consideră că primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, ar fi „un candidat important”, în cazul în care s-ar înscrie în cursa pentru un nou mandat, dar afirmă că nu ar discuta cu el despre o eventuală candidatură comună, ci doar cu ALDE şi UNPR.

„Eventuala candidatură a lui Marian Vanghelie încurcă pe toată lumea. Marian Vanghelie a fost primarul sectorului 5 foarte mulţi ani, a fost votat de foarte multe ori. Este un candidat important. Sigur că ţinem cont de asta”, a declarat Dragnea, informează Agerpres.

Liviu Drganea a spus că PSD va avea un candidat la sectorul 5 care va fi „susţinut serios”.

Dragnea a menţionat că nu a mai discutat în ultima vreme cu Vanghelie şi a adăugat că nu ar vorbi cu acesta despre un eventual candidat comun la sectorul 5 al Capitalei. „Nu, nu este vorba de Marian Vanghelie, dar nu vreau să discut decât cu ALDE şi, eventual, UNPR, cu altcineva nu vreau să discut, nu mi se pare corect să facem lucrul ăsta”, a spus preşedintele PSD, despre eventuale discuţii cu Vanghelie, relatează Agerpres.

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a afirmat la începutul lunii martie că nu va candida în acest an la Primăria Capitalei.

„Nu candidez la Primăria Capitalei, că nu este un moment prielnic pentru mine. Nu cred că o susţin pe Firea, că nu este un candidat real, cred că e un candidat gen iepure. Voi susţine pe acel candidat care voi crede că merită şi o voi spune public. Poate voi fi preşedinte de partid, poate voi fi candidat la Primăria sector 5, poate nu voi fi candidat la Primăria sector 5, poate voi face o alianţă de partide. Din toate posturile voi da o declaraţie şi voi spune ce cred”, a declarat Vanghelie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.