Carmen Iohannis răspunde contestatarilor săi

0

Prima doamnă, o nouă replică dată celor care au criticat-o în ultimele zile pentru apariţiile sale controversate din vizita în Israel şi teritoriile palestiniene. În noile mesaje, Carmen Iohannis se apără în faţa tuturor celor care au atacat-o.

Carmen Iohannis continuă războiul cu criticii ei. Într-un nou mesaj, Prima Doamnă spune că „oricine găseşte motiv de a critica la alţii ceea ce alţii găsesc de criticat la el”.”Bucurie, adevar, dragoste. Acestea trei sunt surori si una te duce întotdeauna la cealaltă. Nu contează ordinea în care sunt așezate”, este al doilea mesaj postat pe acelaşi cont de socializare.

Asta după ce soţia preşedintelui a avut o replică pentru adversari imediat după întoarcerea din controversata sa vizită din Israel. „Fă ceea ce îţi spune inima că este corect să faci pentru că oricum vei fi criticat. Vei fi condamnat indiferent ce vei face”, este citatul din Eleanor Roosevelt postat pe contul de socializare pe care au apărut în ultimele zile şi fotografiile controversate cu ţinutele considerate nepotrivite pentru o primă doamnă aflată în vizită de stat în Israel şi Palestina.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.