Scene-șoc în București. Un bărbat și-a bătut iubita în mașină!

Un bărbat din Bucureşti, care conducea o maşină de lux şi-a bătut iubita, care stătea pe scaunul din dreapta. Un alt şofer, aflat în spatele lor, a văzut totul şi a intervenit. A luat-o pe femeie în maşina lui şi a lăsat-o în siguranţă, la o secţie de poliţie.

Scena s-a petrecut pe bulevardul Iuliu Maniu, spre ieşirea pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Şoferul dubei şi-a dat seama imediat că ceva nu este în regulă, relatează Romaniatv.net.

Femeia, care era pe locul din dreapta, era agresată de iubitul ei. Ţipa şi dădea din picioare, iar şoferul dubei a încercat să-i despartă. Maşina de lux a tras pe dreapta într-o benzinărie. Şoferul dubei i-a urmat şi a reuşit să-l convingă pe agresor s-o lase în pace.

Femeia, aflată în stare de şoc, i-a povestit salvatorului că iubitul ei voia să o sechestreze. S-a speriat, i-a cerut să tragă pe dreapta, iar de acolo a pornit tot scandalul.

Bărbatul care a agresat-o nu a renunţat aşa uşor şi a urmărit-o pe femeie în trafic. A încercat să-şi ceară iertare, dar femeia nici n-a vrut să audă. Femeia s-a oprit direct la o secţie de poliţie din sectorul 6, pentru a-l reclama pe iubitul bătăuş.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.