Candidații PSD pentru Primăria Capitalei și cele de sector

Share:

Gabriela Firea a fost validată, vineri, în şedinţa Comitetului Executiv National al PSD, drept candidatul PSD pentru Primăria Bucureşti, informează RomâniaTV.

Gabriela Firea candidat PSD la Primăria Capitalei. Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat, vineri, echipa pe care partidul social-democrat o susţine în alegerile locale. Astfel, echipa este formată din:

Gabriela Firea – Primaria Generala

Dan Tudorache – sectorul 1

Neculai Ontanu – sectorul 2

Robert Negoita – sectorul 3

Daniel Baluta – sectorul 4

Daniel Florea – sectorul 5

Gabriel Mutu – sectorul 6

Toţi candidaţii susţinuţi de către PSD sunt membri ai acestui partid, cu excepţia lui Neculai Onţanu, propus de către UNPR. Candidaturile au fost aprobate în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, de vineri.

„Doamna Firea va avea posiblitatea în perioada următoare, până la alegeri, să prezinte bucureștenilor care sunt proiectele dumneaei și ale echipei sale susținute și de PSD pentru Capitală. (…) Am avut în ultimele zile discuții cu colegii de la UNPR, la sectorul 2 vom merge în alegeri pe liste comune cu dl Onțanu și îl vom susține pentru primăria sectorului 2”, a precizat Liviu Dragnea.

Echipa susţinută de PSD a fost prezentată printr-o postare pe pagina de Facebook a preşedintelui PSD Liviu Dragnea.

PSD şi ALDE vor merge separat la alegeri, cu candidaţi proprii.

În ceea ce privește discuțiile avute în ultimele două luni cu ALDE și UNPR, a adăugat Dragnea, interesul major al PSD a fost să găsească soluția pentru a obține majoritate în Consiliul General.

„PSD nu face alianță nici cu PMP, nici cu M10, M8, M5, nici cu PNL. PSD vrea să facă majoritate în Consiliul General cu ALDE și cu UNPR”, a arătat președintele PSD.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.