O fetiță, la un pas de înec în complexul Therme București

0

O ambulanţă SMURD s-a deplasat marţi, 15 martie, la complexul Therme Bucureşti pentru a prelua o fetiţă de 7 ani, care a fost pe punctul de a se îneca. Potrivit reprezentanţilor Therme, copila se afla nesupravegheată în apă.

Potrivit toptabu.ro, fetiţa se află internată la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

După două zile la terapie intensivă, fata de 7 ani se află în stare stabilă. Potrivit medicilor ea ar putea fi externată în următoarele zile.”Da, este adevarat, o masina SMURD a ajuns la fata locului pentru a acorda ajutor unui copil. Fetita a fost dusa la spital in stare grava” a declarat Raed Arafat.

Potrivit reprezentanţilor Therme, personalul medical din cadrul complexului a acordat primul ajutor copilei, până la sosirea echipajului SMURD.

„În data de 15 martie 2016, personalul medical din cadrul complexului Therme București a intervenit pentru a pune în siguranță o fetiță în vârstă de 7 ani care se afla în apă nesupravegheată de familie. Personalul Therme București a intervenit imediat cu manevre specifice, iar ulterior aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD în stare de conștiență și transportată la un spital din București. Ulterior fetița a dorit în mod special să mulțumească salvatorilor ei, familia contactând reprezentanții Therme București. Compania Therme Bucuresti și personalul medical din cadrul centrului implicat în salvarea fetiței sunt alături de ea și de familie și își exprimă speranța într-o însănătoșire cât mai grabnică”, au transmis reprezentanţii Therme Bucureşti pentru România TV.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.