Candidații la Primăria Capitalei, promisiuni în ziua votului!

0

Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că a votat pentru un Bucureşti necorupt şi pentru o nouă clasă politică.

Nicuşor Dan îi îndeamnă pe români să aibă încredere că şi ceilalţi vor vota la fel şi împreună pot decide singuri „destinul”.

„În primul rând vreau să mulţumesc sutelor de oameni care au muncit pentru campania asta. (…) Am votat pentru un Buucreşti necorupt, pentru o nouă clasă politică, nu pentru una care şi-a dovedit şi corupţia şi incompetenţa şi vreau să îndemn oamenii să iasă la vot. De câte ori oamenii au ieşit la vot în număr mare s-au produs schimbări importante în România”, a declarat Nicuşor Dan.

Candidatul PSD-UNPR la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a votat duminică la Colegiul ”Tudor Vianu”.

„Am votat cu speranţa că bucureştenii vor avea o viaţă mai bună. Cu toţii am sperat de fiecare dată că se vor întâmpla lucruri frumoase în Capitală. Avem de această dată poate o şansă în plus, pentru că cu toţii suntem mai maturi, din toate punctele de vedere. Am votat cu gândul la o Capitală cu şcoli şi spitale moderne, cu problema traficului rezolvată. (…) Am votat cu gândul la adulţi, la persoanele care sunt în activitate şi care petrec foarte mult timp în trafic, spre serviciu, spre şcolile copiilor. (…) Suntem la capătul unei perioade foarte agitate, o perioadă tulbure, mă bucur că am constatat că decizia mea a fost una corectă, aceea de a-mi folosi întreaga energie şi tot timpul pe care l-am avut la dispoziţie pentru a prezenta prin intermediul dumnevoastră tuturor bucureştenilor care sunt intenţiile şi proiectele mele”, a spus Gabriela Firea după ce a votat.

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, a declarat, duminică, la ieșirea de la urne, că, dacă electoratul dorește să schimbe ceva, va trebui să vină la vot.

El a precizat că a votat cu gândul la copiii săi și la copiii bucureșteni, pentru ca aceștia „să trăiască realmente într-o capitală europeană”.

„Am votat cu foarte multă speranță și cu gândul că oamenii tineri din acest oraș, oamenii maturi din acest oraș, care își doresc realmente să se schimbe lucrurile în bine, vor ieși azi la vot. Privesc cu încredere ziua de azi și sunt convins că lucrurile vor ieși așa cum trebuie pentru acest oraș”, a adăugat Turcescu.

Candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a declarat, duminică, că a votat pentru seriozitate şi profesionalism, acestea fiind soluţiile câştigătoare pentru bucureşteni.

„Sunt convins că va fi începutul unei perioade însorite şi pentru Bucureşti după atâţia ani de administraţie care ne-a adus numai umbre şi multe necazuri. Am votat pentru soluţii serioase, am votat pentru seriozitate şi profesionalism, pentru că numai acestea sunt soluţiile câştigătoare, soluţii câştigătoare pentru bucureşteni, în primul rând”, a afirmat Predoiu, după ce a votat la Colegiul Economic „Virgil Madgearu”.

El spus că este încrezător că votul bucureştenilor va aşeza Capitala acolo unde îi este locul.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.