Totul despre Festivalul Summer Well

0

Participanții la Festivalul Summer Well, care va avea loc sâmbătă și duminică la domeniul Știrbey, pot dona direct cu cardul pentru subscripția națională privind achiziționarea operei lui Constantin Brâncuși „Cumințenia pământului”.

Ministerul Culturii precizează într-un comunicat remis, vineri, AGERPRES că pune la dispoziție la Summer Well POS-uri mobile pentru donațiile privind achiziționarea lucrării semnate de Brâncuși. Astfel, cei care vor participa la a VI-a ediție a festivalului pot dona pentru „Cumințenia pământului” pe tabletă sau direct cu cardul în cortul special amenajat, nepercepându-se niciun comision pentru tranzacțiile efectuate cu cardurile UniCredit.

„Guvernul României și Ministerul Culturii mulțumesc tuturor românilor și companiilor care s-au implicat până la ora actuală în campania de susținere a subscripției naționale pentru achiziția operei lui Constantin Brâncuși”, se arată în comunicat.

Ministerul Culturii informează că face toate demersurile posibile pentru ca și celelalte tranzacții efectuate cu carduri ale băncilor partenere în subscripția națională pentru achiziția operei lui Constantin Brâncuși „Cumințenia pământului” să beneficieze de comisioane zero.

Participanții la campania națională pentru achiziționarea operei lui Constantin Brâncuși „Cumințenia Pământului” au donat 361.098 de euro, până la 1 august.

Există mai multe modalități prin care românii pot dona pentru achiziția operei: prin SMS, direct prin intermediul site-ului campaniei, www.brancusiealmeu.ro, prin intermediul celui mai mare retailer online din România, eMag, unde românii pot cumpăra virtual, pe www.emag.ro, „Cumințenia Pământului”, donând astfel în conturile campaniei pentru achiziția operei lui Constantin Brâncuși; virând lei, euro și dolari, prin transfer bancar sau prin depunere de numerar, în conturile deschise pe numele Ministerului Culturii de către băncile comerciale. Conturile sunt disponibile pe site-ul www.brancusiealmeu.ro.

Printre personalitățile care și-au arătat deja sprijinul pentru campania de subscripție publică se regăsesc Doina Lemny, Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Mircea Cărtărescu, Dan Perjovschi, Mircea Cantor, Alexandru Tomescu, Vlad Alexandrescu, Tudor Giurgiu, Francois Saint-Paul — ambasadorul Franței, Răzvan Burleanu, Oana Manea, Alexandru Dedu și Cosmin Alexandru.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.