Sia, show fabulos în Piața Constituției!

Share:

Artista australiană Sia, pe numele ei adevărat Kate Isobelle Furler, a concertat miercuri seară în Piața Constituției din Capitală, în încheierea ZUtopia Music Festival, oferindu-le bucureștenilor un show aparte, simplu și captivant, în care trupa de dansatori, condusă de micuța Maddie Ziegler, a ocupat toată scena.

Sia și-a făcut apariția pe scenă cu fața acoperită de cunoscuta perucă în două culori — alb și negru—, cu o fundă imensă pe cap și îmbrăcată cu o rochie albă. Surpriza a fost dată de dansatori, care au înconjurat-o, dând impresia unei rochii cu volane.

Concertul a început cu piesa „Alive”, urmată de piesa cântată și de Rihanna — „Diamonds”, melodie compusă de Sia, în care dansatorul, care avea o pereche de mănuși prevăzute cu oglinzi, s-a jucat cu razele de lumină de la reflectoare, împrăștiind în toată piața „diamante” de lumină.

Pe toată durata show-ului artista a rămas într-o parte a scenei, pe un piedestal, cu fața acoperită de celebra perucă bicoloră, fascinându-și fanii doar cu vocea, mișcarea scenică fiind asigurată de trupa de dansatori.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.