Premiere așteptate în cinematografele din România

0

Noua versiune a clasicului „Ben-Hur” se numără printre cele mai așteptate premiere din acest weekend în cinematografele din SUA, alături de comedia „War Dogs” și filmul de desene animate „Kubo and the Two Strings”, potrivit EFE.

„Ben-Hur”, în regia lui Timur Bekmambetov („Wanted”, 2008), îi are în distribuție, printre alții, pe Jack Huston în rolul principal și pe Morgan Freeman. În versiunea din 1959 a cineastului William Wyler, cu o celebră cursă de care, rolul lui Ben-Hur era interpretat de actorul Charlton Heston.

Regizorul Todd Phillips („The Hangover”, 2009) prezintă acum comedia „War Dogs„, cu Jonah Hill, Miles Teller și actrița cubaneză Ana de Armas. Inspirat din fapte reale, filmul prezintă povestea a doi tineri care au primit un contract din partea Pentagonului pentru a-i înarma pe aliații Statelor Unite în Afganistan.

Studioul de animație Laika („Coraline”, 2009, și „The Boxtrolls”, 2014) este prezent cu filmul „Kubo and the Two Strings„, în care se aud vocile lui Charlize Theron și Matthew McConaughey. Filmul, care reflectă cultura Japoniei, se axează pe Kubo, copil care se confruntă cu o aventură epică în căutarea unor răspunsuri despre familia sa.

Imperium„, cu Daniel Radcliffe și Toni Collette, este un thriller în regia lui Daniel Ragussis. Filmul prezintă povestea unui agent federal care se infiltrează într-un grup de neonaziști pentru a-l destructura.

Natalie Portman, câștigătoare a unui Oscar pentru cea mai bună actriță („Black Swan”, 2010), este prezentă, în calitate de regizor, cu „A Tale of Love and Darkness„. Filmul se bazează pe cartea autobiografică a scriitorului israelian Amos Oz. Actrița Natalie Portman își rezervă rolul mamei literatului, iar copilul Amir Tessler îl interpretează pe acesta în copilărie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.