Marii actori deplâng dispariția lui Marin Moraru!

0

Marin Moraru a fost un mare artist, dar și un om cu un suflet foarte larg, a declarat, pentru Agerpres, actorul Ion Besoiu.

„Dumnezeu ne lasă tot mai săraci. A mai dispărut un mare artist, un mare actor, un prieten, un camarad, un om cu un suflet foarte larg. Dumnezeu să-l ierte!”, a spus Ion Besoiu.

La rândul său, actorul Alexandru Arșinel a declarat că Marin Moraru a fost un actor excepțional, de o discreție și de o delicatețe extraordinare. „Mor în ultimul timp mari personalități artistice ale țării. Au murit de curând Adrian Enescu, un mare compozitor, maestrul Beligan, mi-a murit și un coleg de promoție de la Târgu-Mureș, Mihai Gingulescu (…) Și iată că a dispărut și Marinuș, un actor excepțional, de o discreție și de o delicatețe extraordinare. Forma un cuplu cu soția lui de invidiat și de respectat, oameni care și-au dedicat toată viața artei și teatrului. Mă refer mai ales Marinuș, care niciodată n-a încercat să iasă în față, fiind unul dintre cei mai mari actori ai noștri. Regret din tot sufletul dispariția lui”, a spus Alexandru Arșinel.

Nu în ultimul rând, actrița Florina Cercel a declarat, pentru Agerpres, că dincolo de scenă a fost foarte bună prietenă cu Marin Moraru în ultimii 20 de ani, iar acum, după aflarea veștii despre decesul acestuia, se află „sub imperiul unei profunde dureri”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.