Noaptea Albă a Teatrului Independent

Share:

Cea de-a doua ediție a Nopții Albe a Teatrului Independent aduce în atenția publicului, sâmbătă și duminică, nouă dintre cele mai bune spectacole ale stagiunii actuale, informează un comunicat transmis Agerpres.

Spectacolele care vor fi prezentate sunt „Și veni bărbatul la femeie” (regia Bogdan Budeș), „Pam pam” (regia Bogdan Huțanu), „Aleargă — Fals jurnal de jogging” (regia Silvia Călin), „Mălăieș în călcăieș” (regia Daniel Chirilă), „Romantic Fools” (regia Toma Dănilă), „Omul care mânca lumea” (regia Alexandru Mâzgăreanu), „Fata din curcubeu” (regia Lia Bugnar), „Ce zile frumoase” (regia Sânziana Stoican), „Once Upon” (regia Daniel Chirilă).

În cadrul programului Nopții Albe a Teatrului Independent sunt incluse și un concert de poezie urbană, susținut de Alex Ștefănescu, precum și un spectacol-lectură, în regia lui Chris Simion-Mercurian: „Copilul lui Noe”.

Evenimentul s-a extins la ediția din acest an și în zona conferințelor și a atelierelor. După spectacolul „Once Upon” de la Teatrul LUNI „Green Hours” va avea loc dialogul „Frilensăr Face to Face — Teatrul independent și critica”, iar la Grivița 53, este programat un dialog al lui Marian Râlea cu publicul, având ca temă teatrul independent în România.

Noaptea Albă a Teatrului Independent acoperă și zona artei vizuale, pe toată durata evenimentului urmând a se putea vizita expoziția de fotografie argentică — Allkimik, la Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane — ANAV, iar la J’ai Bistro, expoziția de fotografie Ștefan Răcilă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.