Depeche Mode va concerta la Cluj-Napoca

Share:

Trupa Depeche Mode revine în România în 2017, la Cluj-Napoca, pe 23 iulie, în cadrul Global Spirit Tour, pentru promovarea noului album „Spirit”, care va fi lansat în primăvara anului viitor.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă susținute de membrii trupei la Milano, transmisă live pe Facebook și pe site-ul oficial Depeche Mode.

Global Spirit Tour va începe în Suedia, pe 5 mai, cu un show pe Stockholm’s Friends Arena, și se va încheia pe 23 iulie, pe Cluj Arena. Formația va mai susține concerte în Belgia, Franța, Slovenia, Grecia, Ungaria, Cehia, Germania, Italia, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Rusia, Ucraina, Polonia.

Turneul va continua cu spectacole în America de Nord și America de Sud.

Biletele vor fi puse în vânzare online, pe www.eventim.ro, din 21 octombrie 2016, fiind disponibile ulterior și în magazinele partenere, informează Emagic, organizatorii din România ai evenimentului, într-un comunicat transmis Agerpres.

„Suntem foarte încântați că trupa a dorit să-și întâlnească fanii din alte părți ale țării și ne face mare plăcere să revenim la Cluj-Napoca, mai ales că am avut o colaborare minunată cu echipa de la Cluj Arena în 2012”, a declarat Laura Coroianu, director general Emagic, citată în comunicat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.