Cioloș trimite Corpul de Control la RomâniaFilm

0

Corpul de control al premierului desfășoară o acțiune de verificare la Regia Autonomă de Distribuție și Exploatare a Filmelor (RADEF) RomâniaFilm, potrivit informațiilor postate pe site-ul instituției.

Potrivit sursei citate, Corpul de control verifică modul în care s-a realizat gestionarea patrimoniului RADEF, dar și numirea organelor de conducere ale regiei (consiliu de administrație, director general și comitet director), stabilirea și acordarea remunerațiilor, precum și a altor avantaje de natura patrimonială, persoanelor care au fost desemnate să facă parte din conducerea Regiei.

Săptămâna trecută, Sindicatul Liber RomâniaFilm a solicitat prim-ministrului să trimită Corpul de control pentru a verifica activitatea economică și juridică a Regiei Autonome a Distribuției și Exploatării Filmelor „RomâniaFilm”.

Sindicatul a susținut că situația dezastruoasă a Regiei se datorează în cea mai mare parte conducerii executive, și anume directorului general, Adrian Ionescu, și directorului economic — Codrin Doru Lungu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.