“Cartea curajului”, lansată concomitent în 19 biblioteci

Share:

“Cartea curajului”, semnata de Adina Rosetti si ilustrata de Alexia Udriste, este o carte pentru copii aparuta la Curtea Veche Publishing ce reuneste 10 povesti inspirate din realitate, repovestite astfel incat parintii sa le poata impartasi copiilor valorile asociate curajului.

“Cartea curajului” a fost lansata ieri in cadrul unui eveniment transmis live in 19 biblioteci din toată tara, marcand astfel o premiera pentru piata de carte din Romania. Evenimentul a putut fi urmarit in timp real si pe paginile de Facebook Curaj Romania si Curtea Veche Publishing.

Lansarea inedita a inclus momente de lectura la care au participat, prin transmisiune in direct, copii din 5 librarii judetene din tara (Deva, Medgidia, Piatra Neamt, Racoasa – jud. Vrancea, Targu Jiu). La eveniment au luat parte, alaturi de autoare si de ilustratoarea cartii, actorul Marian Ralea (celebrul Magician), Ioana Chiceit-Macoveiciuc (printesaurbana.ro), prof. Eugen Belivac, psihologul Keren Rosner, Miruna Meirosu (PR Manager Curtea Veche Publishing) si Alfred Borcan (Director de Marketing Piraeus Bank).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.