Moartea lui George Michael șochează lumea muzicală

0

Vedete ale muzicii precum Elton John, Madonna și Robbie Williams, printre alții, alături de fostul său prieten și component al trupei ‘Wham!’ Andrew Ridgeley i-au adus un omagiu cântărețului britanic George Michael, care a murit în ziua de Crăciun în casa lui din Oxfordshire, la 53 de ani, relatează luni EFE.

„Sunt întristat de pierderea prietenului meu Yog (aluzie la ‘Yours Only George’). Eu, cei apropiați ție, prietenii tăi și lumea muzicii în general te vom iubi pentru totdeauna”, a scris pe Twitter cel care a fost colegul său de școală, Andrew Ridgeley.

George Michael și Andrew Ridgeley au devenit cunoscuți în lumea muzicală la începutul anilor 1980 cu duetul ‘Wham!’, devenit emblematic pentru stilul muzicii pop.

„Sunt profund șocat, am pierdut un mare prieten. Era o persoana amabilă, generoasă și un artist strălucit. Inima mea este alături de familia lui și de toți fanii săi”, a scris pe contul său de Instagram, Elton John la aflarea acestei vești triste.

Reprezentantul lui George Michael a declarat că decesul artistului a fost urmare a unui stop cardac, în condițiile în care poliția britanică a subliniat că moartea sa a survenit în condiții „inexplicabile, dar nu suspecte”.

Reacțiile lui Ridgeley și Elton John sunt doar câteva dintre multe care au inundat rețelele de socializare.

Madonna a postat un clip în care apare ea însăși prezentându-l pe Michael în 1989, la o gală de înmânare a premiilor, alături de mesajul „Adio, prietene. Ne părăsește alt mare artist. Nu se termină odată cu acest 2016 nenorocit?”. Madonna face aluzie la moartea anul acesta a regretaților David Bowie și Prince, printre mulți alți mari artiști.

Robbie Willimas, al cărui prim single din cariera lui solo a fost o versiune a piesei ‘Freedom’ al lui George Michael, a scris la rândul său: „Te iubesc George. Odihnește-te în pace”.

Cântăreața americană Miley Cyrus a subliniat în mesajul ei, rolul lui George Michael în lupta pentru drepturile comunității LGBTQ. „Te vom iubi pentru totdeauna”, a scris pe Twitter, Miley Cyrus.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.