Cristian Popescu Piedone, exclus din PPU

0

PPU(social-liberal) a sustinut azi o Conferinţă de presă la sediul central al partidului. Conferinţa a fost susținută de Preşedintele interimar al partidului, europarlamentarul Maria Grapini, Preşedintele Ligii Aleșilor Locali, Preşedintele Filialei București – Ionuţ Gâf Deac şi Președintele interimar al Organizației de Femei – Lia Ardelean.

Europarlamentarul Maria Grapini – liderul partidului a făcut precizări privind poziția politică a PPU(social-liberal) în contextul actual.

„Doresc să transmit opiniei publice că Partidul Umanist este un partid de opoziție. A candidat singur  la alegerile locale şi parlamentare şi are propriii aleși locali.

Ca partid de opoziție vom monitoriza cu atenție deciziile politice, economice şi sociale şi ne vom exprima public punctul de vedere.

Umaniștii înțeleg să facă o opoziție constructivă dar nu vom face niciodată opoziție ţării şi românilor, nici aici, nici în Parlamentul European”!

Liderul umanist a subliniat că unele măsuri umaniste (susținerea capitalului autohton, modificarea impozitării microîntreprinderilor, susținerea IMM-urilor şi STRT-un, etc) au fost preluate de actuala guvernare dar va propune şi alte măsuri economice şi sociale din programul PPU pentru că sunt proiecte care pot îmbunătăți calitatea vieții românilor.

Astăzi a fost transmisă o scrisoare către Președinții celor două Camere ale Parlamentului prin care s-a cerut punerea în dezbatere şi adoptarea în regim de urgenţă a patru legi:

  • Legea răspunderii magistraților
  • Legea confiscării averilor nejustificate fiscal
  • Legea salarizării unitare
  • Revizuirea Legii pensionarilor

De asemenea au fost prezentate inițiative ale PPU de către Președintele Organizației de Femei – Lia Ardelean, care a adresat tot azi o scrisoare către Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării prin care cere retragerea unor reclame care aduc atingere imaginii unui meserii şi femeilor.

Preşedintele Organizației București a anunțat reorganizarea filialelor de sector pe baza criteriilor statutare şi inițiativa legată de descentralizarea înregistrării autoturismelor.

Tot astăzi a fost anunțată excluderea din PPU a domnului Cristian Popescu Piedone din cauza încălcării repetate a prevederilor statutare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.