„Logan” conduce detașat în box-office-ul american

0

Lungmetrajul ‘Logan’, cel mai recent episod al seriei ‘X-men’, a preluat conducerea box-office-ului nord-american la debutul său pe marile ecrane, detronând filmul horror ‘Get Out’, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de agenția de specialitate Exhibitor Relations și citate de AFP.

Filmul de science-fiction în regia lui James Mangold, avându-i în distribuție pe Hugh Jackman, Patrick Stewart și tânăra Dafne Keen, a avut încasări de 85,3 de milioane de dolari în primul weekend de difuzare.

Acest western post-apocaliptic oferă un cocktail exploziv de acțiune și emoție cu o notă de umor. ‘Logan’ este considerat de specialiști cel mai reușit din seria ‘X-men’. După opt episoade în 17 ani, Jackman interpretează pentru ultima oară personajul Wolverine, care l-a făcut cunoscut în lumea întreagă.

Lungmetrajul a deplasat pe locul doi filmul horror ‘Get Out’, regizat de Jordan Peele, care prezintă întâlnirea unui tânăr de culoare (Daniel Kaluuya) cu familia iubitei sale albe (Allison Williams). Filmul a avut încasări de 26,1 milioane de dolari în acest weekend, totalizând 75,9 milioane de dolari.

Pe locul trei s-a clasat o altă premieră, ‘The Shack’ cu încasări la debut de 16,1 milioane de dolari. Această dramă în regia lui Stuart Hazeldine, cu Sam Worthington și Octavia Spencer în rolurile principale, prezintă povestea unui bărbat în doliu care primește o invitație misterioasă de a merge la o cabană izolată în pădure.

Figurinele mascate din ‘Lego Batman Movie’, se clasează pe patru cu 11,6 milioane de dolari în acest sfârșit de săptămână și 148,6 milioane de dolari în patru săptămâni de la lansare.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.