Noi dezvăluiri incendiare despre procurorul Negulescu

Share:

Vlad Constantin, omul de afaceri care a fost denunţător în mai multe dosare instrumentate de procurorul Mircea Negulescu, face noi dezvăluiri care arată cum acţiona procurorul DNA Negulescu.

Vlad Constantin, zis Şomeru’, spune într-un dialog că se teme că viaţa jurnalistului România TV Victor Ciutacu ar putea fi în pericol. „Uite cu aia dacă n-ai să auzi de Ciutacu… mi-e frică să-i mai dau materiale… Dacă n-ai să auzi că a murit ca Condrea…. Eu am rămas mut când mi-a spus… Dacă pentru Onea şi nevasta lui Onea a creat jurisprudenţă (procurorul Mircea Negulescu, n.r.) L-a învăţat un judecător cum să-şi ia terenul şi acum vrea să-l ardă pe judecător că şi ăla a făcut aceeaşi manevră. Deci omul nu e sănătos…”, sunt mărturiile lui Vlad Constantin.

„Dosarul acesta nu a fost făcut să mă ardă, să mă aresteze, a fost făcut să mă şantajeze, să mă duc tot la el. Că aşa a făcut la mine cu Onea şi cu Giluela. Zice Zdreanţa aia…” nu…”Jegoasa aia de Giluela s..e p..a”. Zice a luat toate dosarele tale de la Văduvan ca să… să te ardă. Pentru nevasta lui Onea a creat jurisprudenţă să o ardă şi pe aia că n-a putut să-l ardă pe Onea. Pe mine m-a pus să-l reclam pe Onea la Bucureşti, dar eu nu l-am reclamat cu fapte penale, că nu-mi face mie dosarul… că e obedient”.

Ţinta era şi Andreea Cosma

„Spunea că ce casă are Andreea Cosma, că el nu şi-a făcut… Păi munceşte mă, frate. Că o distruge, că o face… Lu’ Andreea Cosma i-a stricat vreo 2-3 afaceri că afla… ”Am dus…am dus…Am scris 36 de pagini de Andreea Cosma”. Deci pe Andreea a nenorocit-o. Alex a făcut denunţ mincinos pe mama la o avocată şi mi l-a arătat mie Negulescu şi a pus o martoră una d-asta… care o f..tea el. O ştiu, dar nu-ţi spun ţie cine e. Înţelegi? Cu identitate protejată..Şi mi-l arăta mie..”Uite, domnule, ce fac eu pentru tine. Tu eşti fratele meu”.

Negulescu şi-a înregistrat şefa

„S-a dus la doamna Kovesi şi a înregistrat-o când i-a cerut acordul să-i deschidă dosar lui Ghiţă. A aşteptat două zile..Îmi spunea mie «Nu-mi dă K acordul!Nu-mi dă K acordul». El aştepta să zică Kovesi nu ca să poată să «o ardă». Înţelegi? El asta a făcut. El,  când s-a întâlnit prima dată cu un om, a gândit pista cum să îl “ardă”. Să te duci la şefa ta cea mare, să-i spui… El aştepta să-i zică doamna Kovesi «nu» ca să o ardă”, dezvăluie Vlad Constantin.

„El s-a dus la doamna Kovesi să-i ceară acordul… personal, mă, înţelegi? Personal s-a dus să-i ceară acordul să-l aresteze pe Ghiţă. Să-nceapă urmărirea… pe Tony Blair ţi-ai găsit să-l arestezi? Ce-ai vrut să demonstrezi prin asta?”, mai spune denunţătorul procurorului Negulescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.