Dragnea nu se teme de scindarea PSD

Liviu Dragnea a declarat la România TV că Partidul Social Democrat nu este în pericol de scindare. Ba mai mult de atât, acesta spune că a făcut tot posibilul ca lucrurile să funcţioneze şi în ALDE.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea nu crede că se poate repeta scenariul ruperii USL în ceea ce privește coaliția de guvernare PSD-ALDE:

„Nu cred. Asta nu înseamnă că cineva sau mai mulți n-ar dori lucrul ăsta. Probabil poate să fie o dorință politică legitimă a unor partide. Nu știu dacă sunt și instituții implicate aici, dar, dincolo de exterior, cel mai greu este de gestionat puterea pe care o câștigi prin vot, printr-un vot legitim PSD nu este în pericol de scindare, categoric nu. Sper că nici ALDE să nu fie în acest pericol”, a afirmat liderul PSD la România TV.

Dragnea a mai spus că a făcut tot ce a fost posibil ca relațiile dintre co-președinții ALDE să fie unele bune:

„Eu am făcut tot ce mi-a stat în putință, și fac în continuare ca bun prieten, ca relațiile dintre domnul Tăriceanu și domnul Daniel Constantin să fie relații bune. Și sper să dureze, pentru noi e important ca lucrurile în ALDE să fie în regulă, pentru că am auzit tot felul de zvonuri, în ultima perioadă, în ultimele zile, sper să nu fie adevărat. Dar, din punct de vedere al PSD, PSD-ul nu e în pericol de scindare”, a spus Dragnea.

Întrebat despre ce fel de zvonuri e vorba, Dragnea a răspuns că acestea se referă la Daniel Constantin:

„Că domnul Daniel Constantin s-a întâlnit cu mai mulți oameni, că ar vrea să facă nu știu ce pași. Am vorbit cu domnul Daniel Constantin, mi-a zis că nu are astfel de gânduri, cel puțin așa mi-a zis”, a mai spus liderul PSD.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.