„Frumoasa și Bestia”, detronată din box-office

Un bebeluș în costum și cravată, protagonistul din ‘The Baby Boss’, noul film de animație al studioului DreamWorks, a detronat în acest weekend ‘Fumoasa și Bestia’ instalându-se în fruntea box-office-ului nord-american, relatează AFP.

Filmul cu îngerașul blond cu ochii verzi, având vocea lui Alec Baldwin, a avut încasări de 49 de milioane de dolari de la premiera sa vineri și până duminică în SUA și Canada, potrivit cifrelor provizorii publicate de agenția de specialitate Exhibitor Relations.

‘Baby Boss’ prezintă povestea unui bebeluș adoptat de familia Templeton, spre marea nemulțumire a fiului biologic al familiei Tim. Bebelușul este de fapt agentul unei puternice companii care se va apropia progresiv de fratele său mai mare pentru a-și pune în aplicare misiunea. Filmul, în regia lui Tom McGrath, beneficiază de vocile lui Alec Baldwin, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel și Lisa Kudrow în versiunea originală.

Pelicula a încântat publicul dislocând de pe primul loc după două săptămâni de supremație „Frumoasa și Bestia” care a avut totuși încasări în acest weekend de 47,5 milioane de dolari (395,4 de milioane în total).

La nivel mondial, noua versiune a studioului Disney cu actori reali se apropie în total de un miliard de dolari (876 milioane) potrivit site-ului de specialitate BoxOfficeMojo.

Fiecare dintre ultimele patru filme ale studioului Buena Vista, filială a grupului Disney, ‘Frumoasa și Bestia’ , ‘Rogue One’, ‘Vaiana’ și ‘Doctor Strange’ au depășit 600 de milioane de dolari ca încasări în întreaga lume.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.