Nicușor Dan îl invită, din nou, pe Cioloș în USR

0

Președintele USR, Nicușor Dan, a declarat sâmbătă, la Arad, că în opinia sa fostul prim-ministru Dacian Cioloș s-ar putea înscrie oricând în USR, el încadrându-se în criteriile prevăzute în statutul partidului pentru a fi admis.

Potrivit acestuia, în partid există dorința majoritară ca el să devină membru al USR, dar trebuie ca Cioloș să își dorească acest lucru, informează Agerpres.

‘În momentul acesta, decizia se află la Dacian Cioloș. Ușa partidului este deschisă atât pentru fostul premier, cum este deschisă pentru orice persoană care dorește să se înscrie în USR și îndeplinește criteriile pentru a fi admis’, a mai spus Nicușor Dan.

Pe de altă parte, liderul USR a precizat că dacă Dacian Cioloș se va decide să se alăture USR nu înseamnă că i se va oferi automat o funcție de conducere în partid.

‘În USR, noi acționăm conform statutului. Iar conform statutului orice membru al USR poate să candideze pentru o funcție în partid. Nu se pune problema de a negocia vreo funcție’, a adăugat președintele USR.

Nicușor Dan a luat parte sâmbătă, la invitația celor doi parlamentari USR arădeni, senatorul Adrian Wiener și deputatul Sergiu Vlad, la forumul pe teme de agricultură intitulat ‘EuroAgrAr’.

Alături de liderul partidului s-au aflat și senatorul Gheorghe Marussi, precum și deputații Cristian Ghinea și Adrian Claudiu Prisnel, membrii în Comisiile pentru agricultură, silvicultură și dezvoltare rurală din cele două camere.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.