„Urzeala Tronurilor” revine cu un nou sezon

0

Cel de-al 7-lea sezon al serialului de succes „Urzeala Tronurilor” va fi mai scurt cu doar șapte episoade, dar va fi mai spectaculos, a declarat pentru EFE, actorul Aidan Gillen, care îl interpretează pe Petyr Baelish.

Mult așteptatul nou sezon al serialului produs de postul HBO va avea premiera în SUA la 16 iulie.

Gillen a explicat într-o convorbire cu EFE la Londra că noul sezon va fi plin de scene spectaculoase, asemeni bătăliei bastarzilor din sezonul 6 când s-au înfruntat John Snow (Kit Harington) și Ramsay Bolton (Iwan Rheon): „Va trebui să vedeți cu ochii voștri ca să credeți”, a asigurat el.

Actorul irlandez, care îl interpretează pe vicleanul și ambițiosul „Litlle finger” în serial, a atribuit această reducere a numărului de episoade spectaculozității care are nevoie de „o producție la scară mare”, imposibil de susținut într-un număr mai mare de capitole, a asigurat el.

Aidan Gillen a dezvăluit că în noile capitole poveștile se vor întrepătrunde, ducând la unirea firelor narative, lucru pe care l-a considerat emoționant.

Cel de-al 8-lea sezon va fi ultimul, după cum a confirmat anul trecut directorul de programe al HBO, Casey Bloys, iar actrița olandeză Carice Van Houten a recunoscut că nu își dorește ca serialul să se încheie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.