Evaluarea miniștrilor Cabinetului Grindeanu, finalizată luni

Share:

Liviu Dragnea, președintele PDS, a declarat că raportul privind evaluarea miniștrilor, care se află în lucru la acest moment, va fi finalizat, probabil, duminică sau luni. Rezultatele vor fi prezentate în Comitetul executiv național al PSD, care va lua deciziile care se impun.

„Raportul privind evaluarea miniștrilor va fi finalizat, probabil, duminică sau luni, iar în zilele imediat următoare o să îl prezentăm în Comitetul executiv național și acolo vom lua niște decizii, care pot fi de orice natură. Dar obiectivul rămâne legat în continuare de măsuri care să ne asigure că acel program trebuie pus în practică. Nu este o evaluare făcută împotriva cuiva, ca să fie foarte clar. Am văzut că sunt câțiva colegi care se ciondănesc. Se mai întâmplă, când vine vara, oamenii se mai supără, se mai ceartă, dar dincolo de orice persoană, pe mine mă interesează ca acest program să fie pus în practică, este singura noastră șansă în această perioadă”, a declarat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Liderul PSD a precizat că raportul de evaluare va fi unul ‘extrem de riguros’, pentru că ‘nu ne putem juca cu programul de guvernare’.

„Orice măsură care este întârziată are efecte asupra altor măsuri, care ne pot afecta creșterea economică, resursele financiare, veniturile la bugetul general consolidat și finanțarea și susținerea unor măsuri extrem de importante”, a completat Dragnea.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a aflat în comuna brăileană Viziru, unde a participat la un miting de susținere a candidatului PSD la primăria comunei, Dima Priceputu. În Viziru, pe 11 iunie se vor organiza alegeri, după ce fostul primar și-a dat demisia din motive medicale.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.