Mihaela Toader, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării

0

Mihaela-Virginia Toader a fost numită, prin decizia premierului Mihai Tudose, în funcţia de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene. Toader a fost ministru delegat pentru Fondurile Europene în guvernul Grindeanu timp de o lună şi jumătate. De asemenea, Mihai-Iulian Vişan a fost desemnat secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

Mihaela-Virginia Toader a absolvit cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii ”Nicolae Titulescu” în 2002, iar în 2005 a absolvit Masterul ”Spaţiul Public European” din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

Din martie 2013 a ocupat funcţia de director al Direcţiei Generale de Analiză, Programare şi Evaluare din cadrul Ministerului Fondurilor Europene, pentru ca în ianuarie să intre în guvernul Grindeanu ca ministru delegat pentru Fondurile Europene.

Toader a deţinut această funcţia doar până la finele lunii februarie când a fost înlocuită de către Rovana Plumb.

Mihai-Iulian Vişan, numit secretar de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, este preşedintele Platformei Tehnologice ”Food for Life”, care reprezintă factorii implicaţi în sectorul alimentar şi industriile conexe acestuia.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.