Eyedrops, concert fabulos în România

Share:

Trupa Eyedrops va susține, în premieră în România, un „silent concert”, intitulat „Muzică făcută pe-ascuns”, informează un comunicat transmis, miercuri, Agerpres.

Show-ul, care se va auzi doar prin căști wireless, numărul acesta fiind limitat la 300, va avea loc joi, de la ora 21,00, la Expirat Halele Carol.

„‘Muzică făcută pe ascuns’ este primul dintr-o serie de concerte menite să ne aducă mai aproape. Mai aproape de voi și de noi înșine. Ce înseamnă asta? Va fi un ‘silent concert’ — ca o șoaptă. Va fi secretul nostru. Începem în intimitatea unui spațiu familiar. Începem acasă. Apoi, încet, încet ne vom duce tot mai departe, încercând să respectăm liniști tot mai adânci în drumul nostru, să deschidem spații tot mai străine obișnuinței noastre”, au declarat membrii trupei despre proiect, citați în comunicat.

Biletele pot fi achiziționate la prețurile de 25 de lei în avans sau 30 lei la intrare, în seara evenimentului. Tichetele sunt disponibile în pre-sale pe iaBilet.ro.

Trupa Eyedrops și-a început activitatea în 2012, prezentându-se în fața publicului cu piese în limba engleză. Odată cu anul 2015 trupa și-a consolidat poziție pe piața românească de muzică, lansând piese în limba română precum „Spre Soare”, „Prezent”, sau „Bicicleta”. Temele abordate în cântecele Eyedrops sunt cu precădere de natură socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.