Căciuleanu, la Festivalul pentru Publicul Tânăr Iași

0

Coregraful Gigi Căciuleanu, care încântă de fiecare dată publicul cu spectacolele sale de teatru coregrafic prin frumusețea mișcărilor de dans și lirismul muzical, va fi prezent la cea de-a X-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași, informează Agerpres.

Directorul artistic al Teatrului Luceafărul din Iași, Oltița Cîntic, organizatorul Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași (FIPTI), a declarat luni că maestrul Gigi Căciuleanu va participa la festival cu două dintre cele mai recente creații ale sale, foarte diferite una de cealaltă.

„Publicul va avea prilejul să urmărească în premieră în Iași Eine Kleine Naschtmusik, o coproducție Unteatru, Artproduction Foundation & Gigi Căciuleanu Romania Dance Company, Kult Studio, JTI, pe texte de Gigi Căciuleanu și un fragment de scenariu original de Commedia Dell’Arte aparținând lui W.A. Mozart. În acordurile muzicii lui Mozart.Spectacolul este programat sâmbătă, 7 octombrie, ora 19, la sala mare a Teatrului Luceafărul. Într-o cu totul altă tonalitate, spectacolul #Emojiplay îmbină limbajul tri-dimensional cu vizuala lume bi-dimensională a emoticoanelor. Spectacolul poate fi vizionat luni, 9 octombrie, de la ora 19, la Casa de Cultură a Studenților. Spectacolul poate fi vizionat luni, 9 octombrie, de la ora 19, la Casa de Cultură a Studenților”, a declarat Oltița Cîntic.

Anul acesta FITPTI 2017 se va desfășura în perioada 5 — 12 octombrie, iar tema sa este „orizonturi”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.