„Just Getting Started”, lansat în weekend

Share:

„Just Getting Started” este singura peliculă nouă lansată în acest weekend în toate cinematografele din SUA și Canada, în timp ce filmele „The Shape of Water” și „The Disaster Artist” vor fi difuzate la nivel național după lansările limitate de săptămâna trecută. Tot în acest weekend va avea o lansare limitată și un film biografic despre controversata patinatoare Tonya Harding.

„Just Getting Started” este o comedie de acțiune despre un fost agent FBI (Tommy Lee Jones) și un fost avocat al mafiei intrat în programul de protecție a martorilor (Morgan Freeman), care trebuie să-și pună deoparte rivalitățile pe terenul de golf pentru a scăpa cu viață dintr-o lovitură a mafiei. Filmul, care le mai are pe afiș pe Glenne Headly și Rene Russo, este regizat de Ron Shelton., informează Agerpres.

Tot vineri va avea o lansare limitată în SUA și Canada filmul biografic despre patinatoarea Tonya Harding „I, Tonya”, campioană națională a SUA dar și olimpică, al cărei rol este jucat de Margot Robbie și care este regizat de Craig Gillespie.

Filmul spune povestea patinatoarei celebre căzută în dizgrație Tonya Harding, victimă a unei mame abuzive (Allison Janney) de la o vârstă fragedă și apoi a unui soț abuziv (Sebastian Stan), care este de altfel responsabil pentru atacul asupra patinatoarei Nancy Kerrigan (Caitlin Carver) ce îi va afecta iremediabil cariera. Deși povestea este relatată din punctul de vedere subiectiv al patinatoarei, filmul este unul echilibrat și le-ar putea aduce nominalizări la Oscar lui Margot Robbie și Allison Janney, scrie imdb.com.

O lansare limitată va avea în acest weekend și „Hollow in the Land”, cu Dianna Agron, Rachelle Lefevre, Shawn Ashmore și Jared Abrahamson, un thriller despre o soră care își caută fratele suspectat de comiterea unei crime pentru a-i dovedi nevinovăția.

Nu în ultimul rând, spectatorii din SUA și Canada vor putea vedea „November Criminals”, un film polițist despre un adolescent care decide să investigheze pe cont propriu moartea unui coleg de clasă. Filmul este regizat de Sacha Gervasi și îi are pe afiș pe Ansel Elgort, Chloe Grace Moretz, Catherine Keener sau David Strathairn.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.