„Diseară la 7”, o nouă premieră la Teatrul de Comedie

0

Spectacolul „Diseară la 7” de Aurelian Bărbieru, în regia lui Chris Simion Mercurian, va fi prezentat la Teatrul de Comedie, în premieră oficială, miercuri, la Sala Studio.

Potrivit site-ului Teatrului de Comedie, „Diseară la 7” vorbeşte despre singurătate şi despre întâlnirile deloc întâmplătoare, se pare – şi tocmai de aceea vitale, care scot la iveală adevăruri adânc ascunse în oameni. Cu mult umor, presărat uneori cu reflecţii serioase, personajele – un El şi o Ea – arată că, în fond, speranţa vine de unde nu te aştepţi, se precizează în descrierea spectacolului.

Din distribuţie fac parte Ilona Brezoianu şi Alexandru Conovaru.

„Mi-am dorit să vorbesc despre incapacitatea omului de a se desprinde de propriul trecut, despre frică, despre speranţă şi lipsa ei, despre înstrăinare şi senzaţia că viaţa nu are niciun sens. Despre emoţii care aparent sunt stinse demult, dar continuă să afecteze fiecare nouă zi, petrecută cu iluzia că totul e bine în cea mai bună dintre lumile posibile. Dincolo de aspectele întunecate însă am găsit necesar să spun că oamenii au nevoie unii de ceilalţi”, a afirmat Aurelian Bărbieru, citat pe site-ul teatrului.

Piesa într-un act „Diseară la 7” a câştigat Premiul I la ediţia a XII-a a Concursului de Comedie Românească, organizată de Teatrul de Comedie în 2017.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.