Romanian Networking Event, la a IV-a ediție

0

Liga Studenților Români din Străinătate, filiala Olanda, organizează în data de 31 mai cea de-a patra ediție  Romanian Networking Event. Evenimentul va avea loc la Ambasada României în Regatul Țărilor de Jos (Haga), începând  cu ora 16:00. Cultura românească precum și diferențele față de cea olandeză, conexiunile culturale și profesionale dintre cele două țări, sunt numai câteva dintre temele ce vor fi abordate de către invitații acestui eveniment. 

Se dorește ca acest eveniment să reunească studenți, absolvenți, profesori universitari, precum și reprezentanți ai Ambasadei, doritori de a-și împărtăși experiențele și de a-și îmbogăți domeniul de expertiză. Excelența sa Ambasadoarea României în Regatul Țărilor de Jos va deschide oficial acest eveniment de networking.

​Invitații speciali ai acestei ediții, cei care vor da startul sesiunilor de discuții vor fi Sander Schroevers, profesor universitar în Amsterdam și expert în cross-cultural business, Nicoleta Mitruț, manager de relații interntionale în Deventer, Mark Vincent, senior lecturer la Centrul de Comunicare și Tehnologie, precum și Claudia Marcu, reporter Radio România Internațional. Evenimentul se va încheia cu o serie de discuții pe temele prezentate și o sesiune de întrebări libere.

Deși numai la ediția cu numărul patru, Romanian Networking Event reprezintă cel mai important eveniment de networking ce reușește să îmbine cultura românească și cea olandeză de la momentul actual.

Liga Studenților Români din Străinătate este o organizație nonguvernamentală cu peste 12.500 membrii din 50+ țări. Filiala Olanda, desemnată Filiala Anului în 2016 și 2017, oferă studenților și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acțiune, promovând o atitudine pozitivă față de perspectivele orientării lor spre țară, promovând în același timp solidaritatea, profesionalismul, excelențe și performanța.

Mai multe informații legate de Romanian Networking Event, pot fi găsite pe pagina de Facebook LSRS Olanda precum și pe blogul asociației.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.