RAP 2018 aterizează la București

0

După spectacolele sold out de la Cluj, programul RAP 2018 (rezidențe, ateliere, public), organizat de Centrul Național al Dansului București (CNDB) în parteneriat cu Fabrica de Pensule și Colectiv A și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, sosește la CNDB, în sala Stere Popescu.

Cătălina Gubandru prezintă „Mysterious Tiger at Noon”, un spectacol despre expresivitatea corporală, care explorează sunetul, senzualitatea și calitatea felină și animală a mișcărilor corpului. Reprezentațiile sunt programate pe 26 octombrie la Cluj și pe 30 octombrie la București.

La București, RAP prezintă „Vox Nihili” – concept Cosmin Vasile – pe 1 noiembrie și „Beauty. Spectacol într-un tablou – concept Ruxandra Enache – pe 4 noiembrie. Accesul este gratuit în baza unei rezervări prealabile (detalii pe cndb.ro).

Colectiv după 3 ani, primul performance-eseu: „153 de secunde” 

„Nu este un spectacol care să expună publicul în mod explicit la accidentul din Colectiv. Lumea cunoaște mai tot ce ține de incendiu și de consecințele lui. Vrem să facem următorul pas, spre înțelegerea schimbării, a posibilității ei, a moștenirilor culturale sistemice care ne mențin resemnarea“, spune Ioana Păun, inițiatoarea și coordonatoarea acestui proiect.

Premierele sunt sold out, dar mai puteți cumpăra bilete la reprezentația programată în noiembrie. Detalii și bilete online.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.