Rezervă cele mai noi volume din colecția Poveștile Cristinei și poți să primești cărți pe viață

0

„Țup și Pădurea Încremenită” de Alex Donovici, cu ilustrații de Stela Damaschin-Popa și „Întâmplări vindecătoare”, de Cristina și Alex Donovici, ilustrată de Cristiana Radu, sunt cele mai noi cărți din colecția Poveștile Cristinei, disponibile pentru precomandă în perioada 10-24 mai, pe curteaveche.ro. De asemenea, faimosul personaj Țup a primit de azi alte „hainuțe” de la ilustratoarea Stela Damaschin-Popa, celelalte două cărți, „Țup, imposibil e doar un cuvânt” și „Țup, salvatoarea iernii” fiind de acum disponibile într-o variantă reeditată, mult mai atractivă pentru cei mici. Și de acum toate cele trei cărți cu minunatele aventuri ale lui Țup, cel mai îndrăgit personaj, pot fi achiziționate împreună într-o cutie cadou.

Curtea Veche Publishing, alături de Cristina și Alex Donovici au pregătit o surpriză pentru fanii Poveștilor Cristinei: cinci Bilete de Aur! Câștigătorul biletului va primi pe viață toate cărțile care au apărut sau urmează să apară în colecția „Poveștile Cristinei” și va fi invitat de onoare la toate evenimentele organizate de Poveștile Cristinei și Curtea Veche Publishing – lansari, concerte, spectacole și un tur privat al editurii. Așa că fie că ai comandat unul dintre cele trei volume Țup, setul special sau „Întâmplări vindecătoare” în perioada de precomandă, ai șansa să fii unul dintre marii noștrii câștigători.

 „Țup și Pădurea Încremenită” de Alex Donovici, ilustrată de Stela Damaschin-Popa, deja cunoscută pentru seria Țup, e un bun prilej de a reîntâlni personajele dragi din cărțile anterioare. Însă cititorul va fi surprins să le revadă într-o ipostază mai puțin fericită, căzute sub vraja jocurile pe calculator și a „țipsurilor”, cu sănătatea șubrezită și cu voința anesteziată. Încercarea disperată a lui Țup de a le salva este o excelentă lecție despre ce înseamnă prietenia adevărată și o invitație de a crede până la capăt nu numai în tine, ci și în ceilalți. Iar victoria neașteptată în confruntarea cu Bosu’ Lăcustă este ilustrativă pentru faptul că iertarea, nu răzbunarea, este singura cale prin care binele poate învinge cu adevărat răul.

Poveștile cuprinse în „Întâmplări vindecătoare” de Cristina și Alex Donovici sunt, înainte de toate, o invitație de a intra într-o lume miraculoasă, fermecător ilustrată de Cristiana Radu, o lume populată de șoricei năstrușnici, ciupercuțe poznașe, dovlecei vorbitori sau sirene jucăușe de la care copii au mereu o lecție de învățat. Deși destul de diferite între ele prin subiectele abordate și prin personajele cărora le dau viață, toate poveștile sunt, de fapt, fețe ale aceleiași monede; sau, pentru a folosi drept metaforă titlul uneia dintre ele, fațete ale aceluiași „cub al fericirii“. Pentru că toate cuprind lecții importante de viață, foarte folositoare celor mici, oferă răspunsuri la unele dintre cele mai dificile întrebări ale copilăriei și  sunt un îndemn de a privi mereu dincolo de aparențe și de a crede în tine până la capăt.

PoveștileCristinei.ro a pornit din dorința Cristinei și a lui Alex Donovici de a-i oferi fetiței lor povești gândite pentru vremurile noastre, adaptate atât pentru nevoile părinților cât și cele ale celor mici. Vrem, nu vrem, mentalitățile se schimbă și copiii reacționează diferit la povești. Iar acestea sunt cruciale în dezvoltarea intelectuală și emoțională a lor. Și acest lucru îl observăm abia mai târziu, când ajungem să citim alături de ei, ca mai apoi, de ce nu, să ne citească ei nouă.

 „Țup, imposibil e doar un cuvânt” și „Țup, salvatoarea iernii”, în variante reeditate, alături de „Țup și Pădurea Încremenită” de Alex Donovici și „Întâmplări vindecătoare” de Cristina și Alex Donovici, dar și de setul cu cele trei cărți din seria Țup sunt disponibile pentru precomandă pe site-ul Curtea Veche Publishing.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.