Șoc pe stadionul Dinamo. Eugen Neagoe a făcut infarct în timpul partidei cu Craiova!

Share:

Clipe de groază în minutul 25 al meciului Dinamo – Craiova. Eugen Neagoe s-a prăbuşit din cauza unei crize cardiace şi a fost resuscitat în ambulanţă. Dinamo – Craiova s-a terminat 0-2.

Dinamo a pierdut, duminică, pe Arena Naţională, scor 0-2 cu Craiova, dar evenimentul meciului a fost infarctul suferit de antrenorul „câinilor”, Eugen Neagoe.

Un medic de la Spitalul de Urgenţă Florească a declarat că antrenorul FC Dinamo, Eugen Neagoe, a fost adus la camera de gardă conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale, dar nu a dorit să ofere alte detalii.

„Domnul Neagoe a fost adus la camera de gardă conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale, în acest moment este în curs de investigaţie. Domnia sa şi-a exprimat dorinţa ca date privind dioagnosticul, prognosticul, evoluţia şi tratamentul să fie furnizate de familie, când aceştia vor dori. Este stabil în acest moment, atât vă pot spune”, a declarat Alexandru Caloian, medic specialist medicină de urgenţă la spitalul Floreasca.

Clipe de groază în minutul 25. Banca tehnică a „câinilor” a făcut gesturi disperate spre arbitrul partidei. Acesta a întrerupt partida, iar motivul a fost imediat aflat: lui Eugen Neagoe i s-a făcut rău. Eugen Neagoe s-a prăbuşit pe gazon şi a fost nevoie de intervenţia ambulanţei. Antrenorul lui Dinamo a acuzat o criză cardiacă, fiind suspect de infarct, a fost intubat şi a primit îngrijri de urgenţă, apoi a fost transportat la Spitalul Floreasca! Jucătorii lui Dinamo şi-au pus mâinile în cap şi au izbucnit în plâns!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.