„Monstrul” Gheorghe Dincă, audiat toată noaptea la DIICOT!

0

Gheorghe Dincă, acuzat în cazul dispariţiei adolescentei Alexandra Măceşanu, a fost audiat timp de mai multe ore în noaptea de joi spre vineri la DIICOT Bucureşti. Avocatul său a declarat că Dincă şi-a menţinut declaraţiile privind uciderea Alexandrei şi a celeilalte tinere, Luiza Melencu, dispărută în luna aprilie.

Gheorghe Dincă a ieşit de la DIICOT după aproape nouă ore de audieri.

La ieşire, avocatul său a afirmat că acesta şi-a menţinut declaraţiile conform cărora le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu, o altă tânără de 18 ani dispărută în luna aprilie.

Procurorii DIICOT reiau vineri cercetările la locuinţa din Caracal a lui Gheorghe Dincă, informează Romania TV, citând surse judiciare. Cercetările la faţa locului se vor face în prezenţa lui Dincă, care va fi adus de la Bucureşti.

Pe de altă parte, anchetatorii au luat decizia de a amâna testarea lui Gheorghe Dincă cu aparatul poligraf.

Gheorghe Dincă a fost dus joi la Institutul de Medicină Legală, el susţinînd că a fost agresat în momentul reţinerii.

Vineri, el ar urma să fie suspus testului poligraf, în pofida faptului că sunt voci care spun că, având în vedere faptul că Gheorghe Dincă ar avea antecedente psihiatrice, testul ar fi irelevant.

Tot vineri, ar urma să fie prezentate rezultatele probelor şi resturilor presupus umane preluate de la locuinţa bărbatului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.