Yourway Advisors – prima companie care oferă consultanță academică în țară și în străinătate

Share:

Pentru tinerii care vor să își continue studiile universitare în țară sau străinătate pot apela, de acum, la Yourway Advisors.

 Yourway Advisors este noua linie de business din cadrul Grupului Yourway care oferă, prin consultanți educaționali specializați, servicii de orientare și consultanță academică pe tot parcursul procesului de alegere și depunere a dosarului la instituțiile de învățământ superior acreditate din România și/sau străinătate.

 Yourway Advisors a apărut ca răspuns la o nevoie pe care fiecare dintre noi, în diferite ipostaze, am întâlnit-o în nenumăratele interacțiuni cu generațiile de elevi și studenți. Experiența de peste 10 ani a consultanților noștri ne spune că un tânăr, dacă investește suficient timp în alegerea domeniului și a instituției de învățământ, își crește foarte mult șansele de atingere a obiectivelor educaționale și profesionale, beneficiind în acealași timp de o experiență academică bogată și armonioasă.

Astfel, apelând la consultanții noștri, tinerii pot primi informații, care încă nu se regăsesc în instituțiile de învățământ clasice, dar pe care le considerăm necesare în procesul de dezvoltare iar decizia asupra domeniului și a instituției de învățământ  (luarea deciziei ce si unde sa studieze), devine mai facilă și crește șansele unei cariere de succes”, Ivan Domuschiev, Managing Partner Yourway Advisors.

 Consultanță pentru studii în România

După intrarea României în Uniunea Europeană, mulți dintre tinerii români au dorit să exploreze și opțiunile de studiu la universitățile din străinătate și au beneficiat de programe speciale de finanțare datorită noului statut de țară membră a UE. Cu toate astea marea majoritate a tinerilor aleg să rămână în țară și să-și continue studiile aici – potrivit unei statistici INS, în anul universitar 2017-2018, pe băncile universităților din România erau 383.364 de studenți (fără studenții străini veniți să studieze la noi). De aceea, Yourway Advisors și-a propus să vină și cu servicii de orientare și consultanță pe tot parcursul procesului de alegere și depunere a dosarului la instituțiile de învățământ superior acreditate din România, devenind, astfel, prima companie care oferă consultanță educațională personalizată și pentru tinerii care doresc să-și continue studiile în țară.

Servicii și programe personalizate

Yourway Advisors își propune o abordare diferită a procesului de alegere și înscriere la instituția de învățământ din România sau străinătate. Împreună cu candidatul, se identifică domeniul/domeniile de studiu și programul care se potrivește cel mai bine profilului viitorului student. În tot acest proces, sunt folosite teste normate pe populația din România și acreditate de Ordinul Psihologilor din România (OPR). Aceste teste stau la baza procesului de consultanță educațională care identifică astfel potențialul fiecărui candidat, în funcție de domeniul ales. Ulterior, specialiștii Yourway Advisors continuă procesul oferind informații despre programele de studiu oferite de instituțiile de învățământ din România și străinătate, condițiile de admitere, taxele și bugetul necesare pentru finalizarea studiilor, opțiunile de finanțare și sprjin în procesul de depunere a dosarului la instituția de învățământ aleasă.

Student Express – singurul serviciu din România prin care poți aplica în timp record la o universitate în străinătate

 Acest serviciu vine în sprijinul tuturor celor care vor sa finalizeze cât mai repede și cu succes procesul de aplicare la o universitate din străinătate. Pe parcursul a trei ședințe, un consultant Yourway Advisors dedicat special candidatului îl va ajuta pe acesta în coordonarea procesului de admitere în cel mai scurt timp posibil și familiarizarea cu documentele necesare și datele limită pentru depunerea candidaturii; feedback pentru documentele necesare și asistență pentru depunerea candidaturii.

Centru de limbi străine – certificări lingvistice: Occupationl English Test (OET) sau Cambridge

De acum, specialiștii în medicină interesați de un loc de muncă în străinătate pot urma programul  Occupationl English Test (OET), un test autorizat la nivel internațional pentru certificarea cunoștințelor de limbă engleză în domeniul sănătății. Cursurile sunt susținute de traineri specializați pe acest tip de program.

De asemenea, centrul furnizează și servicii pentru certificări lingvistice Cambridge și nu numai, oferind pregătirea necesară tinerilor care urmează să studieze în străinătate sau celor care își doresc un avantaj competitiv pe piața muncii din România. Cursurile sunt concepute pentru a facilita tranziția de la liceu la viața academică din altă țară, echipând studenții cu skill-urile necesare atât pentru examenele de limbă, cât și pentru a face față exigențelor universitare.

”Decizia de a completa serviciile noastre cu cele de consultanță academică se bazează pe viziunea Grupului Yourway, aceea de a identifica și dezvolta potențialul individului în armonie cu el însăși. Ne unesc aceleași valori și ne asumăm aceeași misiune cu membrii echipei Yourway Advisors, care au o experiență de peste 10 ani în domeniu și vin cu plusul de competențe necesare consultanței educaționale la nivel internațional”, Mihaela Feodorof, fondatoare a Grupului Yourway.

Mai multe detalii pe: www.yourwayadvisors.ro

Grupul Yourway a fost fondat în 2009 și, treptat, s-a dezvoltat organic ajungând să cuprindă 3 linii de business: Yourway Counseling – servicii de evaluare și consiliere pentru studenți, elevi și copii (începând cu vârsta de 2,5 ani); Yourway Advisors – consultanță educațională personaizată pentru studii în România și străinătate, care oferă servicii talor-made pentru fiecare viitor student; Performanceway – specializată pe servicii de business consulting (assessment, dezvoltare organizațională, dezvoltarea leadershipului, dezvoltarea echipei) și coaching transformațional.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.