Dăncilă ironizează moțiunea de cenzură anunțată de Opoziție

Share:

Ludovic Orban a anunţat că 237 de parlamentari au semnat până în prezent moţiunea de cenzură, că se poartă în continuare discuţii cu alţi zece deputaţi şi senatori care ar putea susţine moţiunea, inclusiv de la PSD, şi că se aşteaptă ca numărul celor care vor vota documente să fie mai mare decât numărul semnatarilor. premierul Viorica Dăncilă anunţă pe Facebook că opoziţia va eşua la vot.

Viorica Dăncilă anunţă că moţiunea de cenzură nu va trece nici de această dată, întrucât opoziţia vine „fără alternativă şi fără cea mai mică idee despre ce vor face a doua zi”. „Şi fiindcă nu poate exista susţinere pentru…nimic, nici această moţiune nu va trece”, susţine Dăncilă. nu va trece nici de această dată. Au mai încercat acest lucru, nu de mult, şi au eşuat lamentabil. Au mai ratat o dată această tentativă când au venit în Parlament fără o viziune, fără program de guvernare şi fără o echipă guvernamentală. Şi tot aşa vin şi acum, fără alternativă şi fără cea mai mică idee despre ce vor face a doua zi”, afirmă Viorica Dăncilă, miercuri, într-o postare pe Facebook.

„Şi fiindcă nu poate exista susţinere pentru…nimic, nici această moţiune nu va trece. PSD este un partid unit, responsabil şi care a înţeles că avem misiunea de a guverna România şi a ne duce programul la capăt. Pentru asta am fost votaţi în 2016 şi asta vom continua să facem, în ciuda tuturor încercărilor distructive ale unei opoziţii slabe, dezbinate şi lipsite de seriozitate şi asumare când vine vorba de viitorul ţării şi al românilor”, mai spune Dăncilă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.