Proiectul de Lege a meşteşugarilor şi artizanilor este în dezbatere publică

Share:

Proiectul de Lege a meşteşugarilor şi artizanilor este în dezbatere publică şi aştept ca într-un timp foarte scurt să devină lege, a declarat, vineri, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ştefan-Radu Oprea, la deschiderea Târgului Naţional pentru Artizanat şi Meşteşuguri, de la Bran.

Potrivit unui comunicat al ministerului de resort, meşteşugarii şi artizanii români îşi prezintă produsele, în perioada 27 – 29 septembrie, la Târgul Naţional pentru Artizanat şi Meşteşuguri, desfăşurat în incinta Muzeului Bran din comuna Bran, judeţul Braşov.

Prezent la deschiderea evenimentului, ministrul Ştefan-Radu Oprea a transmis participanţilor susţinerea constantă a instituţiei pe care o conduce pentru micul antreprenor care produce şi comercializează obiectele de artizanat.

„În programul nostru de guvernare este o prioritate Legea meşteşugarilor şi artizanilor. Ei trebuie sprijiniţi şi încurajaţi. Ministerul Culturii, membri ai Parlamentului şi reprezentanţi ai unor ONG-uri s-au implicat pentru a realiza acest act normativ. Proiectul de Lege a meşteşugarilor şi artizanilor este în dezbatere publică şi aştept ca într-un timp foarte scurt să devină lege. Vrem să ne asigurăm că va corespunde nevoilor reale ale artizanilor”, a declarat ministrul Oprea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.