Conferința „Revoluția-30 de ani. Profitori și beneficiari ai Revoluției”, pe 22 decembrie, la TNB

0

Duminică, 22 decembrie 2019, ora 11.00, la Sala Mică a TNB va avea loc conferința Revoluția – 30 de ani. Profitori și beneficiari ai Revoluției. O dezbatere a revistei „22” la Teatrul Național București.

Despre conferință
Sunt 30 de ani de la revoluția românilor. Persistă întrebări fără răspuns despre vinovații pentru morții Revoluției, despre felul cum s-au poziționat instituțiile statului și politicienii față de nevoia de adevăr.
Dar există și întrebări mai generale despre evoluția României în cele trei decenii, despre dreptatea socială, despre câștiguri și pierderi. Acestea vor fi temele puse în discuție de Revista „22” la ediția din 22 decembrie 2019, ora 11 a Conferințelor Teatrului Național București sub titlul Revoluția – 30 de ani.Profitori si beneficiari, dezbatere care va avea loc în Sala Mică a TNB. Moderată de jurnalista Brîndușa Armanca, dezbaterea are invitați de prestigiu care vor contura o imagine consistentă a României postdecembriste: Andreea Pora, redactor-șef al revistei, Prof.univ.Dr. Andrei Cornea – editorialist, Germina Nagâț – membră în Colegul CNSAS, Andrei Oișteanu, scriitor și Dan Perjovschi, artist plastic, designerul revistei.
Contribuțiile din sală vor completa tabloul și vor reitera practica dialogului deschis despre ceea ce ne preocupă pe toți.

Invitați: Andreea Pora, Andrei Cornea, Germina Nagâț, Andrei Oișteanu, Dan Perjovschi
Moderator: Brîndușa Armanca

Desenul afișului de Dan Perjovschi

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.