Uniunea Forțelor Locale, partidul înființat (pe furiș) de Nicușor Dan

0

Candidatul USR la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, şi-ar fi înfiinţat un partid propriu vara trecută. Potrivit unor surse politice citate de G4Media, noul partid al lui Nicuşor Dan se numeşte „Uniunea Forţelor Locale” (UFL). Susținut de USR București în cursa pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan a căutat și sprijin din partea PLUS, care merge însă pe mâna lui Vlad Voiculescu, scrie Hotnews.ro.

„Am aflat aseară că Nicușor Dan are un partid de rezervă, Uniunea Forțelor Locale, înființat în urmă cu șase luni. Nu la inițiativa lui Nicușor, care a fost ușor fâstâcit cand a fost întrebat. Deci discutăm despre un candidat independent, o parte din colegi clamează că ei sunt loiali USR si îl susțin pe Nicusor Dan, dar în tot acest timp se coace un proiect politic separat. Făra comentarii”, a scris deputatul Tudor Pop pe forumul intern de discuții despre inițiativa lui Dan, potrivit g4media.ro.

„Nicuşor Dan a spus aseară (luni – n. red.) în Biroul Municipal al USR Bucureşti că înfiinţarea UFL a fost o strategie pentru candidatura sa la alegerile locale din Bucureşti, astfel încât noul partid să poată încheia o alianţă electorală cu USR şi PLUS, iar el să poată fi susţinut de Alianţă în cursa pentru Primăria Bucureşti”, a explicat pentru G4Media.ro un membru al conducerii USR Bucureşti.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.