Coronavirusul, tot mai agresiv în România. 18 cazuri, în ultimele 24 de ore!

0

Noi cazuri de coronavirus în România, anunţate de Grupul de comunicare strategică. Alte persoane au fost confirmate, miercuri seară. Ultimele 18 au fost înregistrate numai ieri. La graniţele României au fost trimişi medicii militari pentru a ajuta la triajul cetăţenilor care intra în ţară.

Un caz este cel al unei femei de 53 de ani, care a intrat în contact cu femeia de 35 de ani care a călătorit în Israel şi care s- a întors în România în data de 29 februarie

Celălalt caz este al unui bărbat de 45 de ani, cu u domiciliul în Bucureşti, asimptomatic. Acesta este contact direct cu fiul pacientului de 60 de ani care a fost internat iniţial la Spitalul „Dimitrie Gerota” din Capitală, fiind apoi diagnosticat cu coronavirus.

Al 45-lea caz de coronavirus a fost diagnosticat miercuri seară, un bărbat de 20 de ani din Iaşi, asimptomatic. Acesta a venit din Italia pe 10 martie şi a întrat în carantină la Satu Mare.

Tânărul este asimptomatic. În această aseară va fi transportat cu izoleta la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi.

El a venit cu maşina în care mai era o persoană, care la test a a avut rezultat negativ, dar testul va fi reluat.

Alte cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate în România.

Este vorba de 5 bărbați de 22, 30, 34, 36 și 57 de ani veniți din Italia în data de 9.03.2020, care au fost carantinati în Arad imediat, la sosire.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.